Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Certificare Calitate RAL

GIES Kerzen – Lumanari premium fabricate in Germania. Din 1899.

Universul lumanarilor este vast si foarte variat. Pentru a face diferenta, GIES si-a setat de la inceput un prag de excelenta pentru productia intregii sale game de lumanari. De aceea principalele atribute care sunt garantul brandului GIES sunt siguranta si calitatea premium.

Certificare Calitate RALIar calitatea premium a devenit pentru noi un standard. Folosim in exclusivitate materii prime atent selectionate ca ceara de parafina complet rafinata, stearina de calitate superioara, arome fara ftalati si fitiluri din bumbac 100%. Pigmentii pe care ii folosim la colorarea lumanarilor sunt in conformitate cu standardul european DIN-Norm EN 71, Partea a 3-a.

Calitatea excelenta a lumanarilor si compatibilitatea lor cu standardele de sanatate precum si cu cele de protectie a mediului au fost aprobate de Asociatia Europeana a Calitatii Lumanarilor. Astfel GIES Kerzen are privilegiul de a fi pe lista selecta a celor 33 de producatori cu certificare Calitate RAL.

Pentru a mentine aceasta certificare, produsele noastre sunt testate la intervale regulate de experti independenti numiti oficial de DEKRA, compania germana care ofera de peste 80 de ani servicii de auditare si certificare pentru companii din intreaga lume. In plus, avem serviciul nostru intern de management al calitatii care controleaza constant si continuu atat produsul final cat si materiile prime. Toate testarile sunt inregistrate official.

In 2007 am facut investitii importante in conversia utilajelor din fabrica noastra din Glinde astfel incat sa putem produce lumanari din stearina de calitate superioara. Acest tip de lumanari sunt fabricate din materii prime regenerabile, recunoscute la nivel mondial ca fiind mult mai prietenoase cu mediul inconjurator decat cele provenite din combustibilii fosili care emit CO2.

Calitatea premium garantata, dezvoltarea continua a produselor si inovatia sunt principiile noastre de baza pe care le respectam de peste 115 de ani si pe care tu, clientul nostru loial, il meriti cu prisosinta.


Scroll