Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Comanda

Pentru a putea cumpara, este nevoie sa creati un cont. Acest lucru il puteti face din meniul CONT CLIENT  > INTRA IN CONT

COMANDA MINIMA ESTE DE 29 RON (fara TVA). In pasul urmator va trebui sa completati numele, prenumele, adresa de email (valida) si parola contului. Dupa care va trebui sa completati adresa de livrare. ATENTIE ! Aceasta trebuie sa fie completa, sa contina numele si prenumele dumneavoastra si numarul de telefon la care puteti fi contactat de catre departamentul comenzi si curier.

Produsele care doriti sa le achizitionati le veti adauga in Cosul de Cumparaturi apasand butonul "ADAUGA IN COS" din dreptul fiecarui produs dorit. Pentru a finaliza comanda, apasati butonul FINALIZEAZA COMANDA din Cosul dumneavoastra (aflat in dreapta-sus a siteului).

Dupa ce ati acceptat termenii si conditiile si ati selectat modul de livrare, selectati metoda de plata preferata.

Plata

Ramburs

La preluarea coletului de la agentul de curierat se achita contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere dupa caz, suma fiind exact cea care va este confirmata după efectuarea comenzii pe site sau telefonic. Nu trebuie să plătiţi nimic în plus curierului fata de suma comunicata de noi.

Ordin de plata

Plata prin banca efectuata cu Ordin de plata se face doar in baza facturii/proformei emise de Job Graph, in urma confirmării online, prin email sau telefonic a comenzii de catre departamentul comercial. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii sau după ce receptionăm suma în cont. Persoanele juridice cu care avem contract incheiat in scris, vor efectua plata la termen conform prevederilor contractuale.

Cu Card

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MasterCard (inclusiv Maestro).

La finalizarea comenzii sunteti transferat printr-un server sigur la MobilPay. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea coreca a tranzactiei, trebuie să furnizati numarul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay. Job Graph SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata cu card bancar reprezinta o optiune practica si sigura de efectuare a platilor online. Pe site-ul lumanari.ro puteţi plati cu orice card emis sub sigla VISA si MasterCard DOAR prin servicul securizat MOBILPAY.

Foarte Important! - Pentru tranzaţiile online nu este perceput niciun comision!

Site-ul www.lumanari.ro foloseşte pentru toate tranzactiile online serviciile MOBILPAY care se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in comercializarea produselor si serviciilor prin internet.

In momentul in care optati pentru plata cu card bancar veti fi directionat pe serverul securizat MOBILPAY. Aici trebuie sa furnizati datele cardului si datele dumneavoastra pentru procesare. Procesarea se face real-time. In momentul incheierii tranzacţiei o să fiti redirectionati înapoi pe site-ul lumanari.ro si veti fi notificat ca tranzactia s-a efectuat cu succes.

Produsele vor fi trimise către dumneavoastra in cel mai scurt timp din acest moment, conform termenelor de livrare prezentate aici

Acest serviciu de plata online este o solutie moderna de plata cu card, prin intermediul caruia se vor putea efectua platile pentru produsele comandate intr-un cadru de deplina siguranta, confidentialitate si simplitate, valorizand activitatea dumneavoastra.

Este un sistem securizat de efectuare a tranzacţiilor electronice de plata, implementat pe www.lumanari.ro, fara a fi necesara prezenta simultana si in acelasi loc a cardului, posesorului de card si a comerciantului. Este un sistem de autentificare a identitatii clientilor, cumparatori cu card, in mediul electronic (internet), desfasurat prin utilizarea standardului de securitate 3Dsecure, care asigura o dubla protectie in momentul tranzactiei, atat a comerciantului, cat si a posesorului de card.

3Dsecure este o tehnologie promovata de Organizatiile Internationale de Carduri Visa si MasterCard pentru a minimaliza riscul de fraude din comertul pe internet, posesorii de carduri avand posibilitatea efectuarii cumparaturilor pe internet intr-o siguranta deplina.

Anularea Comenzii

In cazul in care v-ati razgandit si nu mai doriti sa cumparati produsele pe care le-ati comandat deja, va rugam sa trimiteti un email catre adresa comenzi@lumanari.ro in care sa mentionati numarul comenzii si motivul renuntarii.
 


Scroll