Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Despre Job Graph

Job Graph este o companie românească cu o experiență de peste 25 de ani în vânzările directe, importator și distribuitor acreditat a lumânărilor premium GIES Kerzen GmbH, calitate germană certificată RAL încă din 1899 și a produselor din plastic Curver Keter, unul din liderii mondiali din branșa sa, care de peste 70 de ani inspiră clienții săi cu idei și soluții inteligente în construirea stilului și al confortului pentru casă și grădină.

Valorile noastre

Suntem o companie care pune un accent deosebit atat pe calitatea produselor selectate cu atentie, cat si pe serviciile oferite prin aportul oamenilor din echipa, atribute atat de importante pentru a stabili o relatie de succes si de lunga durata cu clientii nostri.

Cat timp echipa de la Job Graph include intreprinzatori de succes de la companiile de prima clasa din lume precum GIES Kerzen GmbH si Curver Keter, filozofia noastra de afaceri ramane una simpla: prin consultantii nostri oferim produse deosebite, calitate superioara si siguranta.

Garantarea satisfactiei absolute

La Job Graph, satisfactia clientului este o pasiune iar garantarea acesteia este un angajament fata de dumneavoastra. Garantam ca veti fi incantat de fiecare produs cumparat si de fiecare comanda pe care o faceti si ca veti avea parte de un serviciu atent si competent din partea fiecarui angajat Job Graph.

Satisfactia clientilor este unul din cele mai importante obiective ale afacerii noastre. Calitatea premium a lumanarilor si accesoriilor GIES Kerzen ne recomanda ca furnizor acreditat pentru cunoscatorii de lumanari si nu numai. Designul inovativ, practic si durabil al produselor de plastic Curver Keter este solutia ta chic pentru o casa si gradina mereu in trend.

Noi stam in spatele produselor noastre si in spatele companiei. Toti angajatii Job Graph au puterea de a lua decizii pentru a asigura deplina dumneavoastra statisfactie.

 


Scroll