Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Despre Job Graph

Job Graph este o companie romaneasca de succes in vanzarile directe, importator unic si distribuitor al lumanarilor GIES Kerzen GmbH, Germania. Calitate germana certificata RAL. Inca din 1899.

Produsele GIES Kerzen sunt oferite in Romania prin intermediul firmei noastre care are sediul in Bucuresti.

Valorile noastre

Am muncit mult pentru a va oferi rafinament si excelenta prin lumanarile de calitate premium si prin accesoriile speciale. Suntem o companie care pune un accent deosebit atat pe calitatea serviciilor cat si a oamenilor din echipa, atribute atat de importante pentru a stabili o relatie de succes si de lunga durata cu clientii nostri.

Cat timp echipa de la Job Graph include intreprinzatori de succes de la companiile de prima clasa din lume precum GIES Kerzen GmbH, filozofia noastra de afaceri ramane una simpla: prin consultantii nostri oferim produse deosebite, calitate superioara si siguranta.

Garantarea satisfactiei absolute

La Job Graph, satisfactia clientului este o pasiune iar garantarea acesteia este un angajament fata de dumneavoastra. Garantam ca veti fi incantat de fiecare produs cumparat si de fiecare comanda pe care o faceti si ca veti avea parte de un serviciu atent si competent din partea fiecarui asociat Job Graph.

Satisfactia clientilor este unul din cele mai importante obiective ale afacerii noastre.

Calitatea premium a lumanarilor si accesoriilor GIES Kerzen ne recomanda ca furnizor acreditat pentru cunoscatorii de lumanari si nu numai. Noi stam in spatele produselor noastre si in spatele companiei. Toti angajatii Job Graph au puterea de a lua decizii pentru a asigura deplina dumneavoastra statisfactie.

 


Scroll