Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Certificari GIES Kerzen

GIES Kerzen lucreaza in permanenta la imbunatatirea standardelor sociale si a celor de calitate lucru dovedit de certificarile obtinute.

IFS HPC

IFS HPC - International Featured Standard Household and Personal Care Products

(Standarde Internationale pentru Produsele de Uz Casnic si cele pentru Ingrijire Personala)

Din 2012, GIES Kerzen GmbH obtine certificarea IFS HPC ce garanteaza siguranta si transparenta pe intregul lant de productie cu focus pe siguranta consumatorului.

RSPO

RSPO - Roundtable of Sustainable Palm

Incepand din iulie 2012, GIES Kerzen GmbH devine membra RSPO, organizatie mondiala care militeaza pentru dezvoltarea durabila a uleiului de palmier. Asta inseamna ca desfasurarea activitatii de fabricare a uleiului se face fara epuizarea resurselor disponibile si fara distrugerea mediului, deci fara compromiterea posibilităților de satisfacere a nevoilor generatiilor urmatoare din zonele in care se gasesc culturile de palmieri.

In februarie 2013, obtine si certificarea RSPO pentru intregul sau lant de furnizori, in concordanta cu Balanta de Volum de-a lungul intregului sistem. Balanta de Volum este cea care strabileste ponderea uleiului de palmier de la prima pana la ultima veriga a sistemului de aprovizionare.

Clientii nostri recunosc faptul ca GIES Kerzen este un pioner pe piata lumanarilor cand vine vorba de certificarea uleiului de palmier.

SEDEX

SEDEX - Supplier Ethical Data Exchange

GIES Kerzen GmbH intra in SEDEX in iulie 2006, iar in octombrie 2012 obtine certificare SMETA (SEDEX Members Ethical Trade Audit) care incoporeaza si prevederi legate de conditiile de lucru, siguranta muncii, aspectele sociale si masurile de protectie a mediului.

SEDEX este o organizatie globala non-profit bazata pe membrii, cu sediul central la Londra (Marea Britanie), care are ca scop determinarea imbunatatirii practicilor etice in lanturile globale de furnizori.

BSCI

BSCI- Business Social Compliance Initiative

GIES Kerzen GmbH este membra BSCI si militeaza pentru imbunatatirea standardelor sociale ale furnizorilor ca parte integranta din responsabilitatea sociala a tuturor companiilor din economia mondiala. Pentru produsele GIES Kerzen, asta inseamna:

  • Interzicerea folosirii copiilor la munca
  • Respectarea salariului minim conform conventiilor internationale
  • Respectarea standardelor de igiena


Scroll