Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

GIES – Universul lumanarilor

GIES iti aduce momente memorabile in fiecare zi!

GIES este sinonim cu excelenta in calitatea lumanarilor inca din 1899. In spiritul acestei traditii ne-am stabilit intotdeauna cele mai inalte standarde pentru a putea produce doar lumanari de calitate premium intr-o gama larga de la lumanarile clasice, la cele de sezon insotite de accesorii elegante.

Marea familie GIES are lumanari pentru fiecare ocazie ca cele conice pentru mesele festive, tortele pline de culoare pentru petreceri elegante in aer liber sau stalpii stralucitori pentru decoratii speciale. Langa acestea vei gasi intotdeauna clasicele pastile, lumanarile pentru zilele de nastere sau lumanarile plutitoare. Si toate vin intr-o paleta larga de culori potrivite pentru orice personalitate.

Iar cele care pun in valoare orice lumanare indiferent de forma si marime sunt splendidele noastre accesorii.

Lumanarile din stearina fabricate din materii prime regenerabile de origine animala sau vegetala sunt un alt segment important din gama GIES. Ele au devenit din ce in ce mai indragite datorita aspectului plin de stil dat de textura marmorata si a flacarii luminoase si inalte. Culorile deosebite, arderea fara scrum si topirea fara exces de ceara completeaza lista calitatilor speciale ale acestor produse.

Lumanarile din stearina aduc rafinament si unicitate in orice ocazie.


Scroll