Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Dufti by GIES – Universul aromelor

Arome speciale pentru fiecare stare!

Generos si plin de imaginatie, cu elemente ce ofera posibilitati variate, designul interior a devenit in zilele noastre mai mult decat o simpla alegere a unui mod de amenajare a unui spatiu. A devenit o forma de expresie si de expunere a gusturilor, personalitatii si dorintelor fiecaruia dintre noi.

Si cum detaliile mici fac intotdeauna diferenta, Dufti by GIES te poate ajuta sa creezi o atmosfera speciala in orice incapere cu ajutorul aromelor deosebite si al culorilor moderne.

De la albul sidefat Vanilla Cream, la verdele crud Lemon Grass sau movul vibrant Oriental Dreams portofoliul nostru de culori si arome vine cu produse potrivite pentru fiecare stare. Lor li se adauga accesoriile elegante precum suportii pentru lumanari din sticla alba, colorata, mata sau sablata in design atractiv si rafinat.

Aromele Dufti sunt atent selectionate de catre specialistii nostri, fiind produse fara ftalati, respectand astfel standardele impuse de certificarea RAL pentru materiile prime si aditivi. Ca urmare riscul aparitiei reactiilor alergice este foarte scazut.

Gama standard de produse parfumate Dufti by GIES cu pastile, votivuri sau stalpi parfumati este completata cu pahare cu ceara parfumata mate sau cu modele florale, pastile aromate ce se topesc, difuzoare de parfum inovatoare pentru incaperi, lumanari din stearina cu parfum in 2 tonuri precum si incantatoarele Marmelo, „borcanele de gem” decorative, care vin cu arome seducatoare.

La toate acestea se adauga colectia speciala de Craciun cu parfumuri si culori calde de iarna.


Scroll