Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept
May 31 2016
Experimenteaza o calatorie senzoriala surprinzatoare in compania Betisoarelor parfumate cu aroma de Patchouli Indian Dufti by GIES!
May 27 2016
Linistitor, relaxant, racoritor, calm si proaspat, verdele este ideal pentru deconectare. Iar Stalpii verzi neparfumati premium GIES sunt cei care te vor ajuta sa te bucuri de vibratiile benefice aduse de aceasta culoare!
May 26 2016
Bucura-te de vibratiile benefice ale culorii mov in coltul de liniste de acasa cu elegantii Stalpi neparfumati GIES mov !
May 25 2016
Te invitam sa iti transformi coltul tau de liniste de acasa intr-o mica oaza de fericire cu Lumanarile portocalii neparfumate premium Gies!
May 24 2016
La inceput de saptamana putina terapie prin culori nu strica niciodata, iar Lumanarile rosii neparfumate premium GIES aduc cu ele pasiune, efervescenta, incredere, forta, entuziasm si multa spontaneitate.
May 23 2016
Luni este cea mai potrivita zi ca sa iti creezi acasa o atmosfera primitoare, calma si relaxanta cu Lumanarile albe neparfumate premium GIES! Ele te vor ajuta sa indepartezi energiile negative adunate de-a lungul zilei si sa iti incarci bateriile pentru o noua zi.
May 19 2016
Exploreaza adierile parfumului delicat si vesel din livezile pline de migdali infloriti suprinse in Votivurile Floare de Migdal Dufti by GIES ce iti inmiresmeaza casa cu aroma lor florala in nuante dulci dar suave!
May 12 2016
Te invitam sa explorezi prospetimea, dulceata si inocenta parfumului Floare de Lotus Dufti by GIES ce aduce Difuzoarelor noastre pentru camera arome domoale si senzuale de lotus infasurate in nuante subtile acvatice cu accente marine ce-ti provoaca simturile la o calatorie pe taramuri linistite din tari indepartate.
May 05 2016
Bucurie simpla, calm si relaxare este ceea ce aduce aroma de Ceai verde Dufti by GIES. Parfumul pur si proaspat al Paharului parfumat Ceai Verde, 25 ore, surprinde cu adieri catifelate si delicate, in note dulci, subtile de frunze tinere de ceai verde.

PayPal

Scroll