Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Dragoste si rasfat cu lumanari parfumate si neparfumate GIES si Dufti by GIES!

Dragoste si rasfat cu lumanari parfumate si neparfumate GIES si Dufti by GIES!

 „Te aleg pe tine. Si te voi alege din nou, si din nou. Fara pauze, fara dubii, intr-o clipita. Te voi alege mereu.” Autor necunoscut

Se spune ca in Univers nimic nu este intamplator, iar oamenii din viata ta apar atunci cand esti pregatit pentru ei si ei pentru tine. Totul tine de energii si de vibratii. Prin actiunile si gandurile tale, tu esti cel care decide cine intra sau pleaca si mai ales cine ramane langa tine. Si cred ca pana la urma dragostea este si ea o alegere pe care o faci cu inima si cu sufletul. Iar cand ti-ai gasit jumatatea te simti complet, te simti impinit.

 

Cu ale sale 2 sarbatori, Sf. Valentin si Dragobetele, dintre toate lunile din an, februarie se detaseaza de departe ca luna a indragostitilor. In prag de primavara celebram cu totii dragostea si o facem asa cum stim noi mai bine: cu declaratii, cadouri, flori, intalniri, cine speciale in oras sau acasa.

 

Lumanarile, fie ca sunt parfumate sau neparfumate, se identifica cu romatismul. La cinele in doi sau la decorarea dormitorului lumina lor speciala creeaza ambianta perfecta ce este fara urma de indoiala plina de romantism. Uneori este suficienta adaugarea unei singure lumanari pentru a aduce tusa romantica dorita oricarui aranjament astfel incat intalnirea sa fie deosebita.

 

Celebram si noi iubirea invitandu-te la rasfat cu lumanarile noastre parfumate si neparfumate GIES si Dufti by GIES.  Anul acesta surpinde-ti jumatatea cu un cadou romantic special alegand produse din gama noastra de lumanari si accesorii.

Pentru orice cadou cu  lumanari parfumate, lumanari neparfumate sau accesorii in valoare minima de 55 lei cumparat de la noi, iti dam GRATUIT  1 Pastila parfumata premium, 6 ore, Dufti by GIES, aroma la alegere.!

 

Si nu uita, cand dragostea pluteste in aer viata este mai frumoasa, mai dulce si te simti in al noulea cer!

PayPal

Scroll