Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Lampa aroma & Capsule Parfumate Ceai Verde Dufti by GIES!

Lampa aroma & Capsule Parfumate Ceai Verde Dufti by GIES!

Cineva spunea despre ceai ca e fara doar si poate un dar divin. Si de aceea si este, in afara de apa, cea mai veche bautura din istoria omenirii.

Indiferent de locul unde este cultivata, recoltata, procesata, preparata samd, planta de ceai este aceeasi. Conform filizofiei orientale, din punct de vedere spiritual ceaiul este energizat de toate cele 4 elemente: Pamant, Aer, Apa si Foc. Iar cele 4 mari categorii de ceai rezoneaza perfect cu ciclul anual al anotimpurilor  dar si cu fazele lunii.

 

Ceaiul alb este versiunea cea mai putin procesata prin simpla uscare la soare, dar si cea mai rara. De ce? Pentru ca se recolteaza cand frunzele sunt in stadiul timpuriu de crestere, cel de muguri foarte tineri. Este un ceai masculin, care relationeaza cu primavara, are afinitate catre elementul Aer si e in stransa legatura cu Luna. Este considerat ceaiul noilor inceputuri.  Aroma sa este delicata, placuta iar culoarea este deschisa.

 

Ceaiul Oolong este versiunea plantei mature procesata prin semifermentatie. Este un ceai feminin, care relationeaza cu toamna si are afinitate catre elementul Apa. Este considerat ceaiul reflectiei, meditatiei profunde. Aroma sa este aparte, interesanta, cu gust puternic si revigorant, dar totodata imbietor si calmant.

 

Ceaiul negru este versiunea fermentata si cea mai procesata dintre toate, avand aspect scorojit si negru la culoare. Este un ceai feminin care relationeaza cu iarna si cu afinitate catre elementul Pamant. Este considerat ceaiul naturii, al puterii si al stabilitatii dar si al incheierilor.  Are o aroma bogata, intensa, cu gust de migdale, flori salbatice, fructe sau malt.

 

Si in fine, Ceaiul verde, care este versiunea obtinuta prin uscarea frunzelor imediat dupa recoltare si oprirea oxidarii lor prin metode termice. Este cel mai consumat tip de ceai in tarile asiatice dar foarte popular si in restul lumii. Este un ceai masculin ce relationeaza cu vara si are afinitate cu elementul Foc. Este considerat un ceai al progresului si al inovatiei, al pasiunii, energiei si al dragostei, dar si al pacii interioare si al linistii.

 

Iar Parfumul Ceai Verde Dufti by GIES aduce cu el bucurie simpla, calm si relaxare! Adauga momentului aroma pura si proaspata a Capsulelor Parfumate Ceai Verde, 30 ore, impreuna cu Lampa de aroma Dufti by GIES pentru ca acesta sa fie perfect. Pentru topirea Capsulelor parfumate poti folosi fie Pastilele Parfumate de 4 ore fie pe cele de 6 ore cu acelasi parfum, iar mirosul de ceai verde va fi mai intens.

 

Inchide ochii, inspira adanc si lasa-te infasurat in atmosfera destinsa si linistita la tine acasa data de Lampa de aroma, Capsulele Parfumate si Pastilele Parfumate Ceai Verde de la Dufti by GIES!  

PayPal

Scroll