Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Marmelo Portocala si Lavanda un cadou pretios in orice ocazie!

Marmelo Portocala si Lavanda un cadou pretios in orice ocazie!

Este binecunoscut faptul ca atunci cand vine vorba de gusturi in materie de arome, alegerile sunt total subiective. De aceea este atat de dificil sa gasim cadoul parfumat potrivit pentru cineva. Parfumul ce ne place noua nu va fi neaparat pe lista de preferinte a celui sau celei pentru care cumparam cadoul. De aceea este bine sa faci inainte o mica investigatie. Afla cateva lucruri care ii plac si apoi gaseste nota comuna.

 

Aceasta mica munca de detectiv se aplica si in cazul lumanarilor parfumate. Toata lumea le adora, iar o lumanare parfumata aleasa cu atentie poate fi primita cu aceeasi bucurie ca si parfumul preferat. Dar daca nu ai cum sa-i afli preferintele, poti porni de la faptul ca in timp ce parfumurile puternice, grele sau dulci nu sunt pe placul tuturor, exista unele arome ce sunt agreate de mai toata lumea. Citricele, portocalele in special, sunt primele pe acesta lista.

 

Iar Borcanele Parfumate Marmelo Portocala si Lavanda Dufti by GIES, 20 ore, pot fi un cadou pretios si totodata o alegere aromata potrivita. Echilibrul prefect intre parfumul delicat de lavanda si cel dulce-acrisor de portocala zglobie creeaza o aroma deosebita ce calmeaza dar si invioreaza.

 

Ambalajul deosebit cu accente rustice in care vin Borcanele Parfumate Marmelo Portocala si Lavanda adauga acel dram de je ne sais quoi ce transforma cadoul tau dintr-unul obisnuit intr-unul rafinat. 

Calitate Germana Premium Garantata RAL.

Exclusiv pe www.lumanari.ro!

PayPal

Scroll