Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Verde, culori de toamna si Lumanarile Conice Premium GIES!

Verde, culori de toamna si Lumanarile Conice Premium GIES!

Stiai ca din toate culorile ochiul uman poate distinge cele mai multe nuante doar la culoarea verde? De ce? Pentru ca este culoarea cu spectrul cel mai larg si este ominprezenta in natura. Indiferent de anotimp, il regasim pe tot parcursul anului si bineinteles ca toamna nu face exceptie.

 

Prin vibratiile sale, verdele, culoarea vietii, ajuta la atenuarea depresiilor, starilor de anxietate si stres. Este cunoscut pentru calitatile sale de relaxare, linistire si echilibrare. Este ideal pentru deconectare fiind intotdeauna o alegere potrivita ca fundal in decorarea spatiilor deoarece suntem obisnuiti sa o vedem peste tot. Iar atunci cand vrei sa-ti inviorezi casa in prag de toamna, aceasta culoare nu ar trebuie sa lipseasca.

 

Odihnitor, armonios, calmant si proaspat, verdele linisteste si detensioneaza. Si cum poti  aduce toate acestea in coltul tau de liniste de acasa? Cu Lumanarile Conice Premium Verde Kaki de la GIES! Folosite ca elemente de decor in aranjamente cu stil, Lumanarile Conice Verde Kaki GIES te vor ajuta  sa te bucuri de vibratiile benefice ale acestei culori: speranta, armonie, autocontrol si siguranta.

 

Lumanarile Conice GIES au timp de ardere de 8 ore si se pun intotdeauna in suporturi dedicate. Suporturile Multifunctionale Despina GIES sunt confectionate din sticla transparenta premium si au un design modern si elegant. Pe langa rolul decorativ, suporturile ajuta la securizarea flacarii si la protejarea mobilei de caldura emanata de lumanare si de ceara incinsa. In plus, aranjamentele tale vor capata stralucire si rafinament.

Calitate Germana Premium Garantata RAL. Intotdeauna pe www.lumanari.ro!

Experimenteaza frumusetea verdelui cu Lumanarile Conice Premium GIES !

PayPal

Scroll