Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Pofta de viata cu Pastilele parfumate Portocala Coapta Dufti by GIES!

Pofta de viata cu Pastilele parfumate Portocala Coapta Dufti by GIES!

Inconjurata de mari, Grecia este o tara de o frumusete aparte, ancestrala definita de culori rare, parfumuri pretioase si peisaje ce taie respiratia. Aici apele marilor si soarele reinventeaza in fiecare zi culoarea albastru. Inteminabilele coaste azurii, ruinele antice albite de-a lungul vremurilor de soarele mediteranean, peisajele vaste si variate, marea impanzita cu zeci de insule cu plaje din nisip alb si palmieri precum si pasionatii greci ce-si savureaza zilnic cafeaua si paharul de ouzo discutand patimas despre politica, muzica, familie si mancare fac din Grecia taramul pe care iti doresti sa il vizitezi cel putin odata in viata.

 

Relieful divers creeaza conditii naturale ideale pentru dezvoltarea unei game extrem de bogate de plante si copaci. De aceea poate si cresterea ierburilor aromatice precum si a florilor din care se extrag pretioasele uleiuri parfumate si-a gasit locul ideal pe aceste meleaguri binecuvantate de zei. Alaturi de portocala, chiparosul, cedrul, eucaliptul, rozmarinul, salvia, menta, trandafirul, lamaia, lavanda, iasomia, pinul, magnolia sau smirna sunt doar cateva din aromatele daruri pe care ni le face Grecia.

 

Un parfum vibrant ce strange in el efrevescenta soarelui, adierile de briza mediteraneana distilate in note dulci-amarui de citrice este si cel de Portocala Coapta Dufti by GIES din Pastilele parfumate, 6 ore. Se stie ca aroma de portocala, prin starile de relaxare si optimism pe care le induce, calmeaza, linisteste, inlatura stresul si ajuta in lupta contra depresiei.

Pastilele parfumate Portocala Coapta Dufti by GIES, 6 ore, iti vor aduce in coltul tau de liniste de acasa bucurie, dragoste de viata si un zambet cald in suflet.  

 

Si nu uita:  

„Cel mai fericit om este cel care-i face fericiti si pe cei din jurul sau.” Denis Diderot 

PayPal

Scroll