Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Verde, vineri si lumanarile neparfumate GIES!

Verde, vineri si lumanarile neparfumate GIES!

Marele Kandinsky a surprins perfect vibratiile emise de verdele pur, spunand ca este cea mai odihnitoare dintre culorile spectrului luminos pentru ii lipsesc tonurile pasionale, vesele sau triste.

Si tocmai de aceea verdele rezoneaza perfect cu ziua a cincea din saptamana, vineri. Fiind la sfarsit de saptamana, aceasta zi este asociata cu relaxarea, insa energia pozitiva pe care o aduce cu ea are de-a face cu faptul ca este guvernata de planeta Venus sau planeta Dragostei. Venus inseamna in primul rand dragoste, frumusete si reconciliere. Vineri este ziua in care pot fi rezolvate disputele si certurile care apar intr-o relatie.

 

La nivel macro verdele reprezinta spatiul precum si abilitatea de a vedea prin acesta din toate unghiurile posibile. Este punctul de mijloc dintre cer (albastru) si pamant (rosu). Si pentru ca este o culoare ce se gaseste la limita dintre cele doua elemente, reprezinta totodata si punctul de schimbare, de transformare. El simbolizeaza abundenta, primavara, fertilitatea, abilitatea de a merge inainte.

 

La nivel micro verdele rezoneaza cu chakra inimii ce aduce dragostea in viata noastra. Este centrul energetic care ne deschide inima prin bunatate si compasiune catre cei din jur si ne ajuta sa daruim dragoste dar sa o si primim la randul nostru. Ne ajuta sa ne creeam un spatiu linistit, plin de afectiune si generozitate. Dragostea este o forta unificatoare fiind energie fundamentala in Univers si in noi insine.

 

In meditatie lumanarile neparfumate verzi sunt foloste pentru vindecare, regenerare, reglarea respiratiei si a circulatiei. Arderea lumanarilor verzi ajuta la balansarea si curatarea chakrei inimii, la calmare, protectie, castigarea increderii in sine, precum si la sondarea profunda a subconstientului si la conectarea cu spiritul nostru.

 

Linistitor, relaxant, racoritor, calm si proaspat, verdele este ideal pentru deconectare. Si cum iti poti aduce toate acestea in coltul tau de liniste de acasa altfel decat cu Stalpii verzi neparfumati premium GIES care te vor ajuta sa te bucuri de vibratiile benefice aduse de aceasta culoare!

 

Experimenteaza verdele cu Stalpii neparfumati premium GIES si cheama dragostea in viata ta!

PayPal

Scroll