Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Culorile, zilele saptamanii si lumanarile neparfumate GIES!

Culorile, zilele saptamanii si lumanarile neparfumate GIES!

Nikola Tesla spunea inca de la inceputul secolului trecut ca, daca vrei sa gasesti secretele Universului, trebuie sa gandesti in termeni de energie, frecventa si vibratii. 

Intregul Univers este vibratie. Totul este in continua miscare, nimic nu este permanent sau intamplator. Totul este interconectat si suntem un efect al acestor manifestari atat la nivel macro cat si la nivel micro.  Si chiar daca nu suntem echipati sa percepem toate aceste frecvente, o mare parte din ele ne sunt accesibile sub forma de culoare si sunet.  Si stim cu totii ca lumina se descompune in cele 7 culori de baza, iar gama muzicala are si ea 7 note.

 

Toate acestea sunt in prezent certitudini din punct de vedere stiintific, insa ele au fost intuite si aplicate in viata de zi cu zi din cele mai vechi timpuri. Fiecare culoare are propria vibratie ce corespunde la nivel macro cu energiile emise de corpurile ceresti (planete, stele), iar la nivel micro cu centrii de energie ai corpului nostru, cunoscuti sub numele de chakre.

 

Lumanarile neparfumate au si ele locul lor bine stabilit in aceasta ecuatie. Ele fac parte din istoria omenirii inca de la inceputuri. Lumina lor calmeaza si aduce speranta. Flacara lor emite propria energie fiind punctul central ce ajuta la intrarea in starea de meditatie. Lumanarile colorate, in functie de culoarea lor, pot fi folosite in balansarea chakrelor, Reiki, meditatie, linistirea si obtinerea echilibrului intre minte, corp si spirit.

 

Alegerea culorii lumanarii neparfumate este foarte importanta deoarece imbinarea armonioasa a propriei energii cu cea emisa de lumanare poate ajuta la atingerea scopului dorit: echilibrarea energetica, protejarea de energiile negative samd. Deoarece energia din respiratia noastra poate intra in conflict cu cea emisa de flacara, este bine ca lumanarile sa fie stinse intotdeauna cu un capacel neinflamabil.

 

Se spune ca zilele saptamanii au si ele frecventa lor proprie ce rezoneaza cu cea a planetelor si culorilor de care sunt patronate. Luni, prima zi a saptamanii este patronata de Luna, simbol stravechi al pacii, compasiunii, prieteniei si a noilor inceputuri. Este ziua in care este bine sa planificam proiectele mari. Vibratia sa are aceeasi frecventa cu cea a culorii alb, culoare care simbolizeaza unitatea.

 

Si ce zi poate fi mai potrivita sa iti creezi acasa o atmosfera primitoare, calma si relaxanta cu Lumanarile albe neparfumate premium GIES decat cea de luni! Ele te vor ajuta sa indepartezi energiile negative adunate de-a lungul zilei si sa iti incarci bateriile pentru o noua zi. Arderea lumanarilor neparfumate albe ajuta la purificarea corpului, la protectie, calmare, linistire si deschiderea spiritului. Odata cu lumanarea alba ard si energiile negative.

 

Adu in coltul tau de liniste de acasa bucuria simpla, calmul si pacea sufleteasca cu Lumanarile albe neparfumate premium GIES!

PayPal

Scroll