Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Difuzorul de parfum Floare de Lotus Dufti by Gies!

Difuzorul de parfum Floare de Lotus Dufti by Gies!

„Fii ca un lotus. Lasa-ti  frumusetea inimii sa vorbeasca. Fii recunoscator pamantului, apei, aerului si luminii.”  Amit Ray

 

De peste 4000 de ani, pentru asiatici floarea de lotus este simbolul frumusetii, puritatii, disciplinei, depasirii falselor bariere si deschiderii spirituale. Semintele ei ce se dezvolta in apele maloase ale lacurilor  reprezinta ego-ul si incercarile vietii. Suprafata apei  simbolizeaza falsele bariere si atasamente fata de lumea materiala. Iar planta ce creste si infloreste deasupra apei semnifica evolutia si deschiderea spirituala.

 

In intregul ei, floarea de lotus ne vorbeste despre transformare si despre evolutie. Datorita incarcaturii simbolice profunde pe care o are, in filosofia asiatica floarea de lotus este importanta in meditatie si in obtinerea starii zen. Dar planta nu are doar valoare spirituala, ci este folosita si in bucatarie, radacina, semintele si frunzele sale fiind comestibile. Din floare se extrag uleiurile esentiale aromate folosite in cosmetica si parfumuri.

 

Te invitam sa explorezi prospetimea, dulceata si inocenta parfumului Floare de Lotus Dufti by GIES ce aduce Difuzoarelor noastre pentru camera arome domoale si senzuale de lotus infasurate in nuante subtile acvatice cu  accente marine ce-ti provoaca simturile la o calatorie pe taramuri linistite din tari indepartate.

 

Difuzorul parfumat Dufti by GIES aduce o aroma naturala si constanta camerei tale pentru 100 de zile. Introdu betisoarele din trestie in sticla prin difuzor si daca vrei o aroma si mai puternica, rasuceste-le!

PayPal

Scroll