Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Paharul parfumat Ceai Verde Dufti by GIES!

Paharul parfumat Ceai Verde Dufti by GIES!

Stiati ca ceremonia ceaiului este intalnita in multe tari, insa cei care au ridicat-o la nivel de arta sunt japonezii?

In Japonia aceasta ceremonie este denumita Chanoyu, Sado sau Ocha. Privita din afara  arata ca un ritual complex cu o coregrafie incantatoare pentru servirea ceaiului verde japonez Matcha si a dulciurilor traditionale. Importanta intregului proces nu sta in simpla servire a ceaiului ci in faptul ca ii acorzi invitatului tau respectul cuvenit si ca-i pregatesti acestuia din inima un bol de ceai.

 

Scopul ceremonialului este acela de a crea o atmosfera relaxata in care gazda si invitatul / invitatii sa poata conversa in liniste. Ritualul se bazeaza  pe eticheta servirii ceaiului care inglobeaza intregul proces de pregatire. Acesta presupune o legatura armonica intre arhitectura, peisaj, gradina, ustensile de ceai, picturi, aranjamente florale, ceramica, caligrafie, stare Zen si toate celelalte elemente care contribuie la ceremonie. In intregul lor aceste detalii duc la obtinerea unei stari de satisfactie spirituala profunda insotita de bucuria simpla data de savurarea in liniste a ceaiului.  

 

Bucurie simpla, calm si relaxare este ceea ce aduce si aroma de Ceai verde Dufti by GIES. Parfumul pur si proaspat al  Paharului parfumat Ceai Verde, 25 ore, surprinde cu adieri catifelate si delicate, in note dulci, subtile de frunze tinere de ceai verde.

Traieste in tihna bucuria lucrurilor simple intr-o atmosfera primitoare, destinsa si linistita la tine acasa data de Paharul parfumat Ceai Verde Dufti by GIES!

 

Sursa:

The Japanese Tea Ceremony

Scroll