Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Stalpii neparfumati albi premium GIES!

Stalpii neparfumati albi premium GIES!

Un celebru arhitect american, Richard Meier, spunea despre alb ca este cea mai frumoasa culoare pentru ca poti vedea in ea toate culorile curcubeului. Albul nu este niciodata doar alb. Sub actiunea luminii el este in continua transformare, fiind culoarea din care s-au nascut cerul, norii, soarele, luna si stelele…. Fascinant , nu-i asa?

 

Conceptual albul semnifica totul si nimic in acelasi timp. Simbolistic albul este perceput diferit de la o cultura la alta.  In cultura occidentala este simbolul pacii, adevarului, puritatii, protectiei, fericirii si divinitatii. In cea asiatica este simbolul senectutii, al toamnei, nefericirii, virginitatii, inocentei si este culoarea de doliu.

La nivel subtil, prin vibratiile sale, albul induce calm, relaxare, liniste si pace interioara.

 

In designul interior albul este folosit ca baza pentru orice concept de decorare a incaperilor. El mareste si lumineaza orice spatiu. Fiind sursa tuturor culorilor este versatil si, folosit in combinatii armonioase,  niciodata plictisitor, cald si confortabil. Alegand nuanta potrivita de alb, din multele sute existente, se pot creea  interioare relaxante, calme si chiar romantice. Iar in spatiile pline de culoare, accesoriile albe sunt cele care aduc echilibru, stralucire si prospetime.

 

Stalpii neparfumati premium GIES, cu designul lor elegant in linii simple, sunt acele accente rafinate ce aduc personalitate si stil oricarei incaperi. Atat Stalpii neparfumati albi  cat si Stalpii neparfumati sampanie pot fi integrati in orice decor adaugand o nota de sofisticare si rafinament in orice ocazie, fie ca este vorba de decorarea camerei, fie ca este vorba  de nunti, petreceri, cine romantice  sau orice alte evenimente festive.

 

Si ca sa desavarsesti orice aranjament, foloseste  Accesoriile  GIES din sticla premium special create pentru stalpii neparfumati si parfumati!  

Scroll