Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Stalpii parfumati Portocala Coapta Dufti by GIES!

Stalpii parfumati Portocala Coapta Dufti by GIES!

Stiai ca uleiul esential de portocala este extras prin presare la rece din coaja acestui fruct?  

El este folosit atat in zona culinara pentru aromarea bauturilor, mancarurilor si dulciurilor cat si in industria parfumurilor si aromelor. Aromaterapistii considera ca parfumul de portocala este un adjuvant in lupta contra depresiei, iar inmiresmarea aerului din incaperi cu aceasta aroma induce o stare de optimism si relaxare. Fiind un parfum versatil, poate fi folosit in aproape orice combinatii cu alte esente.

Te invitam sa descoperi Stalpii parfumati Portocala Coapta Dufti by GIES care aduc un parfum vibrant de portocala coapta sub soare tropical, temperat subtil cu notele dulci–amarui de citrice. Vesela ca o raza de soare, aroma de Portocala Coapta Dufti by GIES vine la pachet cu un zambet cald si multa buna dispozitie, fiind binevenita tot anul. 

Stalpii parfumati sunt confectionati din ceara de parafina complet rafinata de calitate premium, fitil din bumbac 100% si arome fara ftalati care asigura o ardere completa cu flacara luminoasa si inalta, fara scrum si fara fum.

Si ca sa te bucuri relaxat timp de 30 de ore de parfumul de portocala  alege suportul Alexia GIES din sticla premium special creat pentru stalpii parfumati sau neparfumati!

Zambeste! Fericirea iti vine ca o manusa:)

Scroll