Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Votivurile parfumate, accentele luminoase ce insufletesc casa!

Votivurile parfumate, accentele luminoase ce insufletesc casa!

Stiati ca de fapt votivurile sunt ofrande aduse divinitatii care erau depuse in locurile sacre pentru celebrare, protectie sau indeplinirea dorintelor?  Existenta acestora este atestata istoric inca din cele mai indepartate vremuri ale civilizatiei umane, imbracand forme din cele mai diverse in functie de religie.

De la figurine umane confectionate din lemn, piatra, pene viu colorate, bronz sau alte metale pretioase la obiecte cu design simplu sau elaborat, din  lemn, argint, fildes, bronz, alama, aur, sticla colorata etc si terminand cu candele si lumanari confectionate din ceara alba, neparfumata, votivurile fac parte integranta din istoria milenara a omenirii.

 

In prezent, lumanarile votiv au intrat in viata de zi cu zi, nemaifiind folosite doar in ritualurile religioase. Le putem gasi intr-o gama extrem de larga fiind acele accente colorate insufletite de arome delicate ce  lumineaza camerele din aproape orice casa.

 

Colectia de primavara- vara cu votivurile parfumate Dufti by GIES contine piesele rafinate si elegante ce fac diferenta in orice decor si care te provoaca la o calatorie in lumea fascinanta a aromelor: Crema de Vanilie, Lemongrass, Portocala Coapta, Cirese Dulci, Mystic Opium, Oriental Dreams, Floare de Migdal, Lavanda sau Ceai Verde.

Daca nu stii ce aroma iti place poti sa iei cate unul din fiecare, sa testezi si sa alegi parfumul care ti se potriveste. Sau, de ce nu, poti face chiar combinatii interesante cum ar fi: Crema de vanilie cu Portocala Coapta, Lemongrass cu Cirese Dulci, Lavanda cu Portocala Coapta samd. Vei avea parte cu siguranta de o experienta interesanta:)

 

Votivurile noastre parfumate au timp de ardere de 7 sau 8 ore si se pun intotdeauna in pahare suport dedicate. Lumanarile ard in totalitate, iar paharul poate fi refolosit pentru un alt votiv sau chiar si pentru pastile parfumate si neparfumate.

Paharele Dufti by GIES sunt confectionate din sticla premium alba, mata, sablata sau colorata, in modele moderne si pline de stil. Pe langa rolul decorativ, suporturile ajuta la securizarea flacarii si la protejarea mobilei de caldura emanata de lumanare si de ceara incinsa.

 

Alege votivurile preferate cu paharele asortate pentru aranjamente stralucitoare si aromate!

Scroll