Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Betisoare parfumate Dufti by GIES

Betisoare parfumate Dufti by GIES

 

Tamaia este poate unul din cele mai vechi simboluri ale gratiei Divine, fiind considerat in mai toate religiile lumii un dar ceresc.  De altfel, plantele si ierburile aromatice, precum si mirodeniile din care se facea tamaia au fost mult timp  moneda de schimb, fiind mai scumpe decat metalele si pietrele pretioase. Conform datelor istorice, tamaia a inceput sa fie folosita pentru prima oara in Egiptul Antic in ceremoniile religioase, extinzadu-se apoi in Babilon si Grecia Antica. In ziua de azi parfumurile sunt folosite aproape in fiecare casa pentru reimprospatarea aerului.

 

Betisoarele parfumate sunt cele care pastreaza cel mai bine obiceiul primar de ardere a esentelor. Ele  creeaza astfel o stare si stimuleaza simturile. In functie de arome, acestea energizeaza, calmeaza si relaxeaza, ajuta la vindecarea emotionala si stimuleaza senzualitatea.

 

Iti propunem o calatorie senzoriala in compania betisoarelor parfumate cu aroma de Patchouli Indian Dufti by GIES!  Stimulant in doze mici si sedativ in doze mari, Patchouli indian este apreciat pentru capacitatea sa de a induce o multime de trairi senzoriale. Aroma sa profunda, calda, cu tonuri fine de lemn lumineaza zilele, aduce liniste noptilor, relaxeaza, calmeaza si atinge sufletul.

Lasa-te infasurat in parfumurile pretioase ale betisoarelor parfumate Dufti bu GIES! 

Scroll