Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Culori vibrante in Lumanarile neparfumate GIES!

Culori vibrante in Lumanarile neparfumate GIES!

Traim intr-o lume plina de culoare. Aceasta este in tot ce atingem, mancam, mirosim si simtim.  Culorile pot schimba modul in care gandim, in care actionam. Pot irita sau linisti, pot ridica presiunea sanguina sau inhiba pofta de mancare.  Ele nu ne definesc doar fizic ci si psihic.

 

Asociem culorile cu atat de multe lucruri incat semnificatia lor este mult mai mult decat simpla stimulare vizuala. Sunt studii care sugereaza ca ma intai le simtim, reactionand la nivel profund si abia apoi le vedem. Este bine cunoscut ca si designerii, atunci cand decoreaza spatiile folosesc culorile sa creeze stari diferite: sa calmeze, sa inspire, sa binedispuna samd.

 

Lumanarile neparfumate transmit si ele vibratiile culorilor pe care le poarta. Si cum sunt la indemana, de ce sa nu le folosim atunci cand cautam o anumita stare pe care dorim sa o simtim in coltul nostru de acasa. Canalizeaza un crampei din puterea culorilor in decorarea incaperilor cu ajutorul lumanarilor.

 

Iti propunem sa explorezi movul, culoarea imaginatiei si spiritualitatii. Vizionar, puternic, spiritual, regal, demn, sofisticat, movul reprezinta viitorul, imaginatia si idealurile. Insa tot el este cel ce nu ne lasa sa pierdem contactul cu realitatea si ne calmeaza  emotiile.  

Bucura-te de vibratiile benefice ale acestei culori la tine acasa cu  elegantii stalpi neparfumati GIES  mov !  

Scroll