Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Difuzorul Floare de Lotus Dufti by GIES!

Difuzorul Floare de Lotus Dufti by GIES!

„Nu vei gasi niciodata raspunsurile pe care le cauti cu mintea plina de ganduri. Ele vin atunci cand iti opresti gandurile, iar tacerea, cea care le ia locul, incepe sa vorbeasca.”

Este un adevar pe care din pacate il ignoram din ce in ce mai des. In iuresul vietii de zi cu zi ne lasam de cele mai multe ori coplesiti de lista lunga de probleme si suntem intr-o continua goana in cautarea de solutii. Uneori reusim, alteori nu. Este imposibil sa gasim idei noi si sa exploram niveluri noi de gandire atunci cand gandurile noastre ne alearga cu viteza luminii.

Daca suntem blocati in gasirea unor raspunsuri, avem nevoie de 5-10 minute cu noi insine in care sa putem reflecta in liniste la problema. Putem face acest lucru acasa, intr-o atmosfera relaxata. O aroma subtila care inmiresmeaza aerul din incapere poate fi un ajutor in plus pentru obtinerea unei stari de liniste si relaxare completa.

In filozofia asiatica floarea de lotus este simbolul puritatii, frumusetii si al transformarii si este folosita in obtinerea starii zen.  Exploreaza echilibrul perfect de prospetime, dulceata si inocenta din parfumul Floare de Lotus Dufti by GIES ce aduce difuzoarelor noastre pentru camera arome domoale si relaxante de lotus impletite cu nuante subtile acvatice si accente marine ce-ti provoaca simturile la o calatorie pe tarmuri insorite din tari exotice.

 

Difuzorul aduce o aroma naturala si constanta camerei tale pentru 100 de zile. Doar introdu betisoarele in sticla prin difuzor. Daca vrei o aroma si mai puternica, rasuceste-le!

Scroll