Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența.
Accept

Lumanari Neparfumate 

Traieste momente memorabile in fiecare zi cu GIES!


GIES este sinonim cu excelenta in calitatea lumanarilor inca din 1899. In spiritul acestei traditii ne-am stabilit intotdeauna cele mai inalte standarde, lumanari de calitate premium!

Subcategories

 • Lumanari Stalp

  Creeaza aranjamente elegante cu stalpii neparfumati GIES. Designul simplu, minimalist, in linii elegante si culorile moderne ii recomanda ca elemente versatile ce pot fi accentele  rafinate pentru orice ocazie, fie ca este vorba de decorarea camerei, fie ca este vorba  de nunti, petreceri, cine romantice  sau orice alte evenimente festive.

  Lumanarile sunt confectionate din ceara de parafina complet rafinata de calitate premium si cu fitil din bumbac 100% care asigura o ardere completa cu flacara luminoasa si inalta, fara scrum si fara fum.

  Combina culorile, joaca-te cu dimensiunile diferite ale stalpilor in aranjamente pline de imaginatie si fa o declaratie personala de stil si rafinament in orice spatiu!

  Si nu uita: nici un aranjament nu este desavasit fara accesoriile elegante GIES din sticla premium!

 • Lumanari Pastile albe

  Indragite si versatile pastilele GIES te ajuta sa aduci pete mici de culori stralucitoare in casa ta. Sunt usor si simplu de folosit, adaugand o tusa delicata ambiantei din orice incapere sau oricarei ocazii. Fie ca petreci sau doar te relaxezi, elegantele pastile vor creea atmosfera perfecta acasa sau la petreceri, cine romantice, nunti sau alte evenimente festive.

   

  Confectionate din ceara de parafina complet rafinata de calitate premium, cu fitil din bumbac 100%, indiferent de timpul de ardere de 4 sau 6 ore, pastilele GIES ard complet, cu flacara luminoasa si inalta, fara scrum si fara fum.

   

  Da frau liber imaginatiei si realizeaza aranjamente unice, elegante folosind gama noastra de pastile de 4 sau 6 ore!

  Si nu uita: nici un aranjament nu este desavasit fara accesoriile elegante GIES din sticla premium!

 • Lumanari Conice

  Adauga un ton sofisticat cu ajutorul lumanarilor conice GIES evenimentelor speciale din viata ta, de la cinele romantice la nuntile stralucitoare. In culori vibrante si design rafinat, asezate in suporturi elegante, lumanarile conice creeaza atmosfera potrivita, indiferent de ocazie.

  Confectionate din ceara de parafina complet rafinata de calitate premium, cu fitil din bumbac 100%, lumanarile conice GIES ard complet, fara exces de ceara, cu flacara luminoasa si inalta, fara scrum si fara fum.

  Obtine aranjamente elegante si de impact prin combinatii pline de imaginative cu lumanarile conice de marimi si culori diferite in suporturile de sticla premium GIES!  

 • Candele

  Pentru comemorarea celor dragi, plecati dintre noi, Candelele GIES sunt solutia cea mai potrivita. Au un design elegant si sunt rezistente la vant fiind perfecte pentru ceremoniile organizate in exterior sau pentru asezarea la morminte.


  Confectionate din ulei parafinic complet rafinat de calitate premium, cu fitil din bumbac 100%, acestea ard complet, fara exces de ceara, cu flacara luminoasa si inalta, fara scrum si fara fum.

Se afişează 1-16 din 16 articole
Se afişează 1-16 din 16 articole
Scroll